Hvilket tilbehør består dører og vinduer i aluminiumslegering av?

2022-05-19

Hvilket tilbehør består dører og vinduer i aluminiumslegering av?

Bransjepioneren innen dører og vinduer i aluminiumslegering -Guangdong Galuminium Extrusion Co. Ltd.I dag vil vi introdusere for deg hvilket tilbehør som består av dører og vinduer i aluminiumslegering.
Vår serie med produkter som oppfyller standardene tilHusholdnings pulverlakkering Aluminium Swing Casement Door, Moderne og elegant karmdør, etc. har blitt industrimodeller, og kjøpere fra hele verden er velkomne til engros og kjøp.
Alle bør vite om materialet i aluminiumslegering. Du burde ha sett mange dører og vinduer i aluminiumslegering i hverdagen, så kjenner du tilbehør til dører og vinduer i aluminiumslegering? Følgende relaterte innhold vil introdusere deg hva dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering er og hva som er komponentene i dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering. Håper å gi deg litt hjelp.


Hva er komponentene i dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering: maskinvare, tetningsmaterialer og hjelpedeler.

Maskinvaretilbehør: Det er komponenten som er ansvarlig for å koble rammen og viften til dører og vinduer tett, noe som har en viktig innvirkning på ytelsen til dører og vinduer, og er en nøkkelkomponent som bestemmer ytelsen til dører og vinduer. I henhold til formålet kan det deles inn i skyvedør- og vindusbeslag, maskinvare for vinduer til vinduer og innvendige og nedre hengende vindusbeslag.

Tetningsmateriale: tetningsmasse brukes hovedsakelig til innlegging av glass, tetningstopp brukes hovedsakelig til tetting mellom skyvedør i aluminiumslegering og vinduskarm og vifte, tetningslist brukes til tetting av glassinnlegg og også for tetting mellom dør og vindusramme og vifte. , spesielt vinduer i aluminiumslegering, men spesifikasjonene og modellene til de to er forskjellige.

Hjelpedeler: koblinger, koblinger, forsterkninger, puter, glassputer, faste hjørner, tetningsdeksler, etc.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy