Aluminiumslegeringsdører og vinduer og termisk brudd aluminiumsdører og vinduer, som er bedre?

2022-04-15

Toppeksperter innen aluminiumslegering og termisk bryte aluminium dører og vinduer industri -Guangdong Galuminium Extrusion Co. Ltd.I dag vil vi introdusere deg aluminiumslegering dører og vinduer og ødelagte bro aluminium dører og vinduer, som er bedre?
Vår Thermal-break Aluminium løfteskyvedør,Aluminium termisk brudd skyvevinduserie produkter har vunnet fordel av det internasjonale markedet med utmerket kvalitet!
1. Adører og vinduer i aluminiumslegering
1. Aluminiumslegeringer brukes vanligvis til tradisjonelle familiedører og vinduer. Materialet er fortsatt sterkt, men varmeisolasjonseffekten er ikke god. Spesielt om sommeren og vinteren kan du kjenne hvor varmt og kaldt det er, og fargen på dører og vinduer av aluminiumslegering på markedet er ikke bra. Relativt enkelt, egnet for vanlig hjemmeinnredningsbruk.
2. Dører og vinduer i aluminiumslegering har bedre tetningsytelse, sterk og holdbar og lett.
3. Rimelig, egnet for vanlig hjemmedekorasjonsinstallasjon, forskjellige modeller har forskjellige priser, vanlige er omtrent 300 yuan per kvadratmeter, og bedre er 400-500 yuan.
4. Aluminiumslegering har god aldringsbestandighet og værbestandighet, og det er generelt ikke noe problem å bruke den i ca 20 år.
To, termisk bryte aluminium dører og vinduer
1. Termisk bryte aluminium er en oppgradert versjon av aluminiumslegering. Eksteriøret er laget av aluminiumslegering. Forskjellen er at varmeisolasjonslisten settes inn i midten.
2. Funksjonen til å legge til varmeisolasjonsstrimler er bedre enn for vanlige aluminiumslegeringer. For det første kan det spille rollen som varmeisolasjon, vanntett, varmebevarende og lydisolering, noe som gir fred og sikkerhet til hjemmet.
3. Termisk bryte aluminium har mange funksjoner, og prisen er definitivt ikke billig, vanligvis 400-4000 yuan, avhengig av hvilken modell du kjøper.
4. Levetiden til termiske aluminiumsdører og vinduer vil være lengre, 10 år eller 20 år lengre enn for aluminiumslegeringer, med fargerike stiler og uten falming.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy