Fordeler med vinduer i aluminiumslegering

2023-04-04

Aluminiumslegeringsvinduer er veldig populære blant dekorasjonseiere fordi de er relativt avanserte, ikke lett falmer eller deformeres, holdbare og enkle å håndtere når de er skitne. Vindusmaterialet i aluminiumslegering er relativt bra, med vindusåpningsegenskaper. Det er mange skyvevinduer, som er enkle å åpne og lukke, og som ikke tar plass. Casement-vinduer, topphengte vinduer eller omvendt topphengte vinduer er sjeldne. Det hvite nettingvinduet i aluminiumslegering er veldig rent og forfriskende, med god belysning og ventilasjon.

Vinduer i aluminiumslegering er lette og sterke. På grunn av den hule tynnveggede komposittdelen av dør- og vinduskarmene er denne delen gunstig å bruke og reduserer vekten av aluminiumslegeringsprofiler på grunn av den hule delen. Dører og vinduer i aluminiumslegering er omtrent 50 % lettere enn ståldører og vinduer. Ved større tverrsnittsdimensjoner og lettere vekt har tverrsnittet høyere bøyestivhet.

Aluminiumslegeringsvinduer har god tetningsytelse, og tetningsytelse er en viktig ytelsesindikator for dører og vinduer. Sammenlignet med vanlige dører og vinduer av tre og stål, har dører og vinduer i aluminiumslegering bedre lufttetthet, vanntetthet og lydisolasjonsytelse. Lufttettheten til dører og vinduer i aluminiumslegering er litt dårligere enn for flate dører og vinduer. Derfor legges nylonullstrimler til strukturen til skyvedører og vinduer for å forbedre deres lufttetthet.

Vinduer i aluminiumslegering er korrosjonsbestandige, enkle å bruke og vedlikeholde. Dører og vinduer i aluminiumslegering krever ikke maling, falmer ikke, flasser ikke av og krever ikke vedlikehold av overflaten. Dører og vinduer i aluminiumslegering har høy styrke, god stivhet, holdbarhet, lett og fleksibel åpning og lukking, og ingen støy.

Byggehastigheten til vinduer i aluminiumslegering er rask. Arbeidsmengden ved montering på stedet av dører og vinduer av aluminiumslegering er relativt liten, og byggehastigheten er høy.

Vinduer av aluminiumslegering har høy bruksverdi i arkitektoniske dekorasjonsprosjekter, spesielt for høyhus og avanserte dekorasjonsprosjekter. Hvis det tas omfattende hensyn fra dekorasjonseffekter, drift av klimaanlegg og langsiktig vedlikehold, er bruksverdien av dører og vinduer i aluminiumslegering overlegen andre typer dører og vinduer.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy