Hvordan bestemme høyden på dører i aluminiumslegering

2022-09-26

Høyden pådøren i aluminiumslegeringfor folk å passere er vanligvis ikke mindre enn 2m, og uansett hvor høy den er, bør den ikke overstige 2,4m, ellers vil det være en følelse av tomhet, og dørbladproduksjonen må styrkes spesielt. Hvis modellering, ventilasjon og belysning er nødvendig, kan et midjevindu legges til døren, og høyden bør starte fra 0,4m, men den bør ikke være for høy.
Døren for kjøretøy eller utstyr som skal passere bør bestemmes i henhold til den spesifikke situasjonen, og dens høyde bør være 0,3 ~ 0,5m høyere enn kjøretøyet eller utstyret, for å forhindre at kjøretøyet kolliderer med dørkarmen pga. ujevnheter eller når utstyret må transporteres med rulle. Når det gjelder klaringskravene for ulike typer kjøretøy, se de tilsvarende spesifikasjonene.
For store og store bygninger som stadioner og utstillingshaller, når det må settes opp dører i ekstra skala, kan en ekstra dør i vanlig størrelse legges til dørbladet slik at folk kan passere når døren ikke går. må åpnes.

I dag finnes det mange inspeksjonsdører for ulike utstyrsrørbrønner i bygg. Det er ikke et sted som passerer ofte, så høyden på den øvre karmen er generelt den samme som eller lavere enn på vanlige dører, og det er en terskel i bunnen som har samme høyde som gulvlisten. Du trenger ikke holde deg til 2m, bare ca 1,5m. Hotellrom, fri høyde på døråpningen er â¥2,1m.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy