Komponenter av dører og vinduer i aluminiumslegering

2021-10-22

Alle bør kjenne materialet tilaluminiumslegering. Du burde ha sett mange dører og vinduer i aluminiumslegering i hverdagen, så forstår du dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering? Følgende relaterte innhold vil introdusere deg hva dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering er og hva som er komponentene i dør- og vindustilbehør i aluminiumslegering. Jeg håper jeg kan gi deg litt hjelp.
Hva er komponentene idør og vindu i aluminiumslegeringtilbehør: maskinvare, tetningsmaterialer og hjelpedeler.
Maskinvaretilbehør: Det er komponenten som er ansvarlig for å koble rammen og rammen til døren og vinduet tett. Det har en viktig innflytelse på ytelsen til døren og vinduet. Det er en nøkkelkomponent som bestemmer ytelsen til døren og vinduet. I henhold til formålet kan det deles inn i skyvedør- og vindusbeslag, maskinvare for vinduer og innvendige og nedre hengende maskinvaretilbehør. Jeg vil ikke forklare i detalj her. Du kan be Du Niang om hjelp.
Tetningsmateriale: Tetningsmassen brukes hovedsakelig til innlegging av glass, tetningsplaten brukes hovedsakelig til tetting mellomaluminiumslegeringskyvedørs- og vinduskarmvifter, og tetningsbåndet brukes til glassinnleggstetting og til tetting mellom dør- og vinduskarmvifter. , Spesielt vinduer i aluminium, men spesifikasjonene og modellene til de to er forskjellige.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy