Fordelene med aluminiumslegeringsmaterialet

2021-09-28

Aluminiumslegeringhar sterk plastisitet: aluminiumslegeringsprofil er et metallmateriale. Den er laget av aluminium og ulike metallelementer. Den har uforlignelige fordeler i forhold til andre legeringsprofiler. Den er lett og høy styrke. Den kan ekstruderes i ulike komplekse seksjonsprofiler som brukes i ulike perioder, og kan møte ulike nye seksjonskrav fra dør- og vindusdesignere.

Aluminiumslegeringhar god tetningsytelse: aluminiumslegeringsprofiler har sterk lufttetthet, vanntetthet, varmeisolasjon og lydisolering, som bare er egnet for ulike bruksområder i byggebransjen.

3ã Lang levetid: aluminiumslegeringsprofil har fordelene med lett vekt, høy styrke, korrosjonsbestandighet, liten deformasjon, sterk brannmotstand og lang levetid (50-100 år).

4ã Miljøvern og energisparing: aluminiumslegeringsprofilen kan ta i bruk det nye varmeisolasjonsmaterialet h-upvc for å danne et skille mellom de indre og ytre profilene, for å minimere varmeledningen til aluminiumslegeringen og ha god varme isolasjon og lydisolasjonseffekter.

5ã Utmerket værbestandighet: Aluminiumslegeringsprofiler behandles med ulike prosesser, og overflatene deres er motstandsdyktige mot syre- og alkalierosjon og påvirkes ikke av luftforurensning, sur nedbør og ozon. UV-bestandig, langsiktig vedlikehold av iboende farge og glans.

6ã Elegant dekorasjonseffekt: overflaten av aluminiumslegeringsprofilen kan utsettes for ulike overflatebehandlinger, som pulversprøyting, anodisering, elektroforetisk belegg, trekornoverføringsbehandling og andre overflatebehandlingsteknologier, med en rekke farger og trekorn, med et bredt utvalg, som kan møte behovene til ulike arkitektoniske dekorasjoner og sette vakre klær på bygningen.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy